Szállítási tájékoztató

Termékeinket a GLS futárszolgálat segítségével az ország valamennyi településére eljuttatjuk a hűtési lánc megszakítása nélkül. A szükséges csomagolás (a 3 rétegű hullámkarton doboz, benne a 2 cm vastag grafitos EPS doboz, a hővisszaverő 3 rétegű aluminizált buborékfólia, megfelelő mennyiségű jég) biztosítja a termékeknek, hogy a megfelelő minőségben odaérjenek hozzátok.

Szállítási módok/díjak:

  • GLS futárszolgálat – díja: 3 000 Ft
  • Struccfutár (Jászberény – Budapest viszonylatban) – díja: 3 000 Ft
  • Ingyenes, személyes átvétel a Strucc Pont-ban: 5100 Jászberény, Újerdő tanya 26. nyitva: péntek 09:00 – 15:00 óra között

Szállítási határidő: Minden héten csütörtök a kiszállítás napja. Ez azt jelenti, hogy a szerda 12:00 óráig leadott rendelések csütörtöki napon kerülnek kiszállításra. Ha a csütörtök munkaszüneti napra esik, akkor az azt követő munkanapon történik a kiszállítás.

Kiszállítás időpontja: reggel 9 – délután 17 óra között, a szállító érkezés előtt 1-2 órával telefonon/sms jelezni fog, hogy az áruátvétel zökkenőmentes legyen. Kérjük, hogy a rendelésük leadásakor olyan címet adjanak meg, ahol az árut munkanapokon 9-17 óra között BIZTOSAN át tudják venni.

Kérdése lenne, segíthetünk?

Kérdése lenne termékeinkről vagy partneri kapcsolat érdekelné? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kosár tartalma
Scroll to Top