A hús, felépítését illetően a borjú lábszárhoz hasonló, így szerkezete elég inas. Olyan ételekhez ajánljuk, ami hosszabb főzési időt igényel, amilyen a pörkölt is! A főzési idő elteltével szaftos, omlós, finom és nagyon könnyen emészthető ételkülönlegességet kapunk.
Bátran kísérletezhetünk a fűszerezéssel is, hiszen számtalan pikáns íz passzol hozzá! Ugyan inas és hártyás, dolgos előkészítést igényel, megéri a tisztításba fektetett munkát. Finom szaftos alapanyagot kapunk, pörköltnek, gulyásnak a legjobb.
Kiváló zselésítő anyag, hiszen meglepően magas a kollagén tartalma! Köztudott, hogy a sűrű szaft titka a kollagén és persze kellő mennyiségű hagyma.
Miért elégedne meg a hagyományos ízekkel, ha mindez lehet különleges és egészséges is?
Olyan gasztro-impressziót élhet majd át, mely minden termékünket hűen fémjelez!
Egy finom gulyással vagy pörkölttel nem hibázhat!
Próbálja ki strucc lábszárból!
- Tartósítószer-mentes
- Adalékanyag-mentes
- Nem tartalmaz hormont és antibiotikumot
- GMO-mentes
- Alacsony kalória- és zsírtartalom
- Magas vas- és fehérjetartalom
- Kiemelkedő esszenciális aminosav-tartalom
A lábszár ára bruttó 4.980,- Ft/kg.