,

BOGRÁCSOS STRUCC LAKOMA

Fedezd fel a strucc hús sokoldalúságát, és kápráztasd el vendégeidet egy felejthetetlen kulináris élménnyel!

31.290 Ft

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
  • Kiszállítás minden csütörtökön
  • Biztonságos és kényelmes fizetési lehetőség
  • Megbízható minőség, ellenőrzött alapanyagok

Ismerd meg legújabb ajánlatunkat, amely tökéletes választás bográcsozáshoz!

Ha különleges ízekre vágysz, és szeretnél valami igazán egyedi fogást készíteni a barátaidnak és családodnak, akkor ez a csomag neked készült. A strucc hús egyedi ízvilága és soványsága miatt fantasztikus alapanyag pörköltekhez és bográcsos ételekhez. Fedezd fel a strucc hús sokoldalúságát, és kápráztasd el vendégeidet egy felejthetetlen kulináris élménnyel!

A csomagban találsz strucc nyakat, kockázott lábszárat, filé húsokat és bizonyos esetekben strucc májat az igazán ínyencek kedvéért, a variációk között megjelölt mennyiségben és összetételben.

+ Egy csomag prémium fűszerkeverék: A csomaghoz egy speciálisan összeállított prémium, glutén-, tartósítószer-, és ízfokozó mentes fűszerkeveréket is adunk, amely tökéletesen harmonizál a strucc hús ízével. Neked már csak meg kell főznöd!

Ha nem tudod merre indulj el a főzés közben, akkor itt egy kis útmutatás hozzá!

Hozzávalók:

  • 5 kg strucc hús
  • 5 db közepes vöröshagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 3 db paprika (lehet piros, zöld vagy sárga)
  • 3 db paradicsom
  • 3 evőkanál olaj vagy zsír
  • 1 csomag fűszerkeverék (amit megtalálsz a csomagban)
  • 2 dl vörösbor (opcionális)
  • Víz, hogy ellepje a húst

Elkészítés: 

1. Pörköltalap készítése

  • Melegítsd fel az olívaolajat a bográcsban.
  • Add hozzá a felaprított vöröshagymát, és dinszteld üvegesre.
  • Add hozzá a fokhagymát, és pirítsd egy percig.

    2.  Fűszerkeverék hozzáadása:

  • Vedd le a bográcsot a tűzről, és keverd bele a fűszerkeveréket. Fontos, hogy a fűszereket ne közvetlenül a forró olajban pirítsd, mert a paprika könnyen megéghet, ami keserű ízt adhat az ételnek.

    3. Hús hozzáadása:

  • Tedd vissza a bográcsot a tűzre, és add hozzá a strucchúst.
  • Pirítsd meg a húst minden oldalán, amíg kicsit kifehéredik.

    4. Párolás:

  • Add hozzá a paprikát, paradicsomot.
  • Öntsd hozzá a vörösbort (opcionális) és annyi vizet, hogy ellepje a húst.
  • Fedő alatt, lassú tűzön főzd kb. 2-3 órán át, vagy amíg a hús teljesen megpuhul. Időnként keverd meg, és ha szükséges, pótold a vizet.

    5. Befejezés:

  • Ha a hús puha, és az ízek összeértek, vedd le a bográcsot a tűzről.
  • Kóstold meg, és szükség esetén igazíts a fűszerezésen.

Tálalás:

Tálald friss kenyérrel, nokedlivel vagy főtt burgonyával. Friss zöldségekkel és savanyúsággal is kiváló.

Részletesen a szállításról itt, a fizetésről itt olvashatsz.

Kérdése lenne a termékünkkel kapcsolatban? Írja meg nekünk és szívesen válaszolunk!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Tömeg 5 kg
Kiszerelés

1,046 kg nyak, 2,076 kg lábszár, 1,974 kg Rump Steak, 1,104 kg nyak, 2,056 kg lábszár, 1,792 Rump Steak, 1,134 kg nyak, 2,094 kg lábszár, 1,817 kg Big Drum Steak, 1,32 kg nyak, 2,056 kg lábszár, 1,082 kg Rump Steak, 1 kg máj, 1,436 kg nyak, 2,05 kg lábszár, 0,874 kg Rump Steak, 0,77 kg Big Drum Steak

Kosár tartalma
BOGRÁCSOS STRUCC LAKOMA
Scroll to Top