CSEMEGE STRUCCKOLBÁSZ
A kolbász nélkülözhetetlen a magyar konyha ízeihez. Számtalan ételhez használjuk alapanyagként, főzve, sütve, de önmagában reggelire, vacsorára, hidegtálakhoz is nagyon szeretjük fogyasztani. Ugyanakkor tudjuk azt is, hogy a hagyományos sertéskolbász, hiába finom, fogyasztása – egészségügyi megfontolásból – nem mindenkinek ajánlott.
Erre a problémára is van azonban megoldás, ha struccban gondolkozunk! Természetes fűszerekkel, köztük a jól ismert magyar piros paprikával ízesítettük gazdaságunk legkeresettebb termékét, a kolbászt! Érlelőmesterünk a hagyományoknak megfelelő eljárással először érleli, majd füstöli a strucckolbászt, melyet lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthat az is, akinek le kellett mondania a sertéskolbászról.
A kolbászokat penészesedés ellen nem kezeljük vegyszerrel. A sókiválás, fehéredés egészségre nem ártalmas, természetes jelenség. Ha ilyet tapasztalunk, távolítsuk el a strucckolbász felületéről egy száraz, puha ruhával és tároljuk tovább a lent leírt módon.
- Nem tartalmaz hormont és antibiotikumot
- Nem tartalmaz sertéshúst
- Nem tartalmaz nitritet
- GMO-mentes
Tálalás: az ízek érvényesülése érdekében szoba hőmérsékleten ajánlott fogyasztani.
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.