CSÍPŐS STRUCCKOLBÁSZ
A kolbász nélkülözhetetlen a magyar konyha ízeihez. Számtalan ételhez használjuk alapanyagként, főzve, sütve, de önmagában reggelire, vacsorára, hidegtálakhoz is nagyon szeretjük fogyasztani. Ugyanakkor tudjuk azt is, hogy a hagyományos sertéskolbász, hiába finom, fogyasztása – egészségügyi megfontolásból – nem mindenkinek ajánlott.
Erre a problémára is van azonban megoldás, ha struccban gondolkozunk! Természetes fűszerekkel, köztük a jól ismert magyar piros paprikával, és egy csipetnyi csípős paprikával ízesítettük gazdaságunk legkeresettebb termékét, a kolbászt! Érlelőmesterünk a hagyományoknak megfelelő eljárással először érleli, majd kőfüstölőben füstöli a strucckolbászt, melyet lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthat az is, akinek le kellett mondania a sertéskolbászról.
Mivel a célunk minden termék esetében az adalékanyagok tudatos elkerülése, ezért strucckolbászunkban 4,9 mg nátrium-nitrit helyett a biztonságosnak ítélt napi mennyiség töredéke, 1,75 mg található. A nátrium-nitrit kizárólag élelmiszerbiztonsági okból kerül a termékbe, a legszükségesebb minimális mennyiségben!
A kolbászokat penészesedés ellen nem kezeljük vegyszerrel. A sókiválás, fehéredés egészségre nem ártalmas, természetes jelenség. Ha ilyet tapasztalunk, távolítsuk el a strucckolbász felületéről egy száraz, puha ruhával és tároljuk tovább a lent leírt módon.
- Nem tartalmaz hormont és antibiotikumot
- Nem tartalmaz sertéshúst
- GMO-mentes
Tálalás: az ízek érvényesülése érdekében szobahőmérsékleten ajánlott fogyasztani.
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
A termék ára bruttó 3.790,- Ft/db, amely 25 dkg-os kolbász kiszerelést jelent.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.