KACSAMÁJAS STRUCCPÁSTÉTOM
A pástétom a francia gasztronómiában rangos szerepet tölt be, gyakran fogyasztják főként előételként, étvágygerjesztőként a további fogásokhoz. Többféle módon készítik el, de az egyik legelterjedtebb formája a nálunk is kedvelt kenhető pástétom.
A minőségi strucchús tökéletes alapanyaga ennek az ínyencségnek, ezért a mi termékpalettánkról sem hiányozhat: hosszú kísérletezés és finomhangolás eredményeképpen létrejött családi recept alapján alkottuk meg a Kacsamájas struccpástétomot.
Erre a termékünkre akár a strucchús esszenciájaként is tekinthetünk, hiszen a pástétom fő összetevője kedvenc futómadarunk legjobb része, a felsőcomb-filé, társítva a tökéletes minőségű kacsamájjal és struccmájjal, valamint olyan további összetevőkkel, amelyek mind a strucchús ízének kiemelését hivatottak ellátni! A kacsamáj jól ismert és sokak által kedvelt íze kitűnően harmonizál a hússal, és különlegességet csempész a struccpástétomba.
- Tartósítószer-mentes
- Adalékanyag-mentes
- Nem tartalmaz hormont és antibiotikumot
- GMO-mentes
Tálalás: pirítósra, pirított kalácsra kenve javasoljuk a fogyasztását a tökéletes ízélmény érdekében.
Tárolás: felbontás után hűtőszekrényben tárolva 5 napon belül fogyasszuk el!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.